Klimatska naprava Maxa Sette & Mezzo

Klimatska naprava Maxa Sette
3D DC inverter2 leti garancijeA++ classTEHNIČNI PODATKI


Klimatska naprava Sette & Mezzo se od drugih naprav razlikuje po izjemno visoki učinkovitosti delovanja, varčnosti in izjemno nizki ravni hrupa. Zasnovana v skladu z najnovejšimi smernicami bo zagotovo še veliko časa veljala kot ena izmed najboljših naprav v svojem rangu.

Posebnosti

K izjemni učinkovitosti, ekonomičnosti in ostalim karakteristikam naprave vpliva prav tehnologija 3D DC inverter, ki glede na pogoje okolja uravnava delovanje komponent naprave in tako prinaša večjiprihranek energije in Vam nižji finančni strošek.
Klimatska naprava za svoje delovanje uporablja okolju prijazen plin.
Funkcija samočiščenja: naprava se samodejno čišči, kar preprečuje rast klic.
Sistem Cold plasma uravnoteži razmerje med negativnimi in pozitivnimi ioni v zraku in prav tako uničuje alergene in nevarne delce.
Funkcija 24 urnega časovnika omogoča vklop in izklop naprave skozi dan.
Temperaturni senzor v daljinskem upravljalniku omogoča delovanje funkcije »i feel«, da se zagotovi najudobnejša temperatura.
Način spanja; v tem načinu naprava prihrani več energije, uporabimo ga lahko med spanjem oziroma ko smo zdoma.
Turbo način omogoča hitro doseganje nastavljene temperature v načinu hlajenja.
Naprava greje tudi ob zunanjih temperaturah do -15°c. Ob takšni temperaturi je zmogljivost naprave kar 70% polne vrednosti.
Razvlaževanje zraka: klimatska naprava ob načinu hlajenja tudi zmanjšuje vlago v prostoru.
Samodejno nihanje loput je odvisno od izbranega načina.
Nihanje loput po spominu: nastavitev nihanja, ki ste jo izbrali pred izklopom naprave, se bo ohranila tudi po vklopu.
Stanje pripravljenosti: klimatska naprava lahko deluje tudi v stanju pripravljenosti
Tiho delovanje: klimatska naprava ob minimalni hitrosti ventilatorja povzroča le 26 dBAh hrupa.
Zunanjost naprave zaznamujejo harmonične linije in elegantni LED zaslon za prikaz funkcij. Za nočno udobje se LED zaslon lahko izklopi.
Naprava se zaradi svoje izredne učinkovitosti in ekonomičnosti uvršča v razred A++. To nenazadnje potrjujeta tudi visoki vrednosti koeficientov S.E.E.R. in S.C.O.P.

Pomen izrazov DC INVERTER, SEER in SCOP

3 D DC INVERTER je tehnologija, ki elektronsko uravnava delovanje kompresorja in ventilatorjev glede na pogoje okolja. Kar pomeni, da se npr. v postopku ogrevanja z zniževanjem temperaturne razlike tudi znižuje raven delovanja kompresorja in ventilatorjev. Rezultat tega je preprečitev nenadnih sprememb okolja, večje udobje in več kot 70% prihranek pri porabi električne energije v primerjavi s klasičnimi klimatskimi napravami. Tehnologija 3D DC inverter predstavlja razširjeno uporabo tehnologije DC inverter.

SEER količnik naprave je razmerje med močjo hlajenja in vhodno močjo v obdobju sezone hlajenja. Višji količnik pomeni boljšo učinkovitost klimatske naprave.

SCOP količnik naprave je razmerje med močjo ogrevanja in vhodno močjo v obdobju sezone ogrevanja. Višji količnik pomeni boljšo učinkovitost klimatske naprave.

Klimatska naprava Maxa Sette