Klimatska naprava Maxa Kyro

Klimatska naprava Maxa Kyro
DC inverterA++ classTEHNIČNI PODATKI


Kristal PLUS je klimatska naprava, skrbno zasnovana, da zadosti vsem visokim zahtevam učinkovitosti.
Kryo klimatska naprava zadostuje visokim zahtevam udobja. Z nizko ravnjo hrupa in visoko učinkovitostjo še posebej v procesu ogrevanja Vam zagotavlja lahkotno preživljanje mrzlih zimskih in vročih poletnih dni. Navdušuje tudi s svojo povezljivostjo, saj lahko z njo upravljate tudi iz najbolj oddaljenih krajev po svetu. Sistem je sestavljen iz zunanje in notranje enote, katera se pritrdi na steno.


Posebnosti

Napravo Kryo lahko upravljate tudi s pomočjo pametnega telefona, to Vam omogoča Wifi modul (dodatek).
Klimatska naprava za svoje delovanje uporablja okolju prijazen plin.
Funkcija samočiščenja: naprava se samodejno čišči, kar preprečuje rast klic.
Sistem Cold plasma uravnoteži razmerje med negativnimi in pozitivnimi ioni v zraku in prav tako uničuje alergene in nevarne delce.
Funkcija 24 urnega časovnika omogoča vklop in izklop naprave skozi dan.
Temperaturni senzor v daljinskem upravljalniku omogoča delovanje funkcije »i feel«, da se zagotovi najudobnejša temperatura.
Način spanja; v tem načinu naprava prihrani več energije, uporabimo ga lahko med spanjem oziroma ko smo zdoma.
Turbo način omogoča hitro doseganje nastavljene temperature v načinu hlajenja.
Naprava greje tudi ob zunanjih temperaturah do -15°c. Ob takšni temperaturi je zmogljivost naprave kar 70% polne vrednosti.
DC inverter: inverterska tehnologija prispeva k višji učinkovitosti naprave.
Razvlaževanje zraka: klimatska naprava ob načinu hlajenja tudi zmanjšuje vlago v prostoru.
Samodejno nihanje loput je odvisno od izbranega načina.
Nihanje loput po spominu: nastavitev nihanja, ki ste jo izbrali pred izklopom naprave, se bo ohranila tudi po vklopu.
Stanje pripravljenosti: klimatska naprava lahko deluje tudi v stanju pripravljenosti
Tiho delovanje: klimatska naprava ob minimalni hitrosti ventilatorja povzroča le 26 dBAh hrupa.
Zunanjost naprave zaznamujejo harmonične linije in elegantni LED zaslon za prikaz funkcij. Za nočno udobje se LED zaslon lahko izklopi.
Naprava se zaradi svoje izredne učinkovitosti in ekonomičnosti uvršča v razred A++. To nenazadnje potrjujeta tudi visoki vrednosti koeficientov S.E.E.R. in S.C.O.P.

Wifi Smart funkcija za naprave Kryo

Zahvaljujoč Wifi Smart funkciji lahko upravljate z vašo klimatsko napravo s pomočjo vašega Android oziroma iOS pametnega telefona. Ob povezavi z vašim brezičnim omrežjem lahko uporabljate vaš pametni telefon kot daljinski upravljalnik. Omogočeno Vam bo izbirati nastavitve, te deliti in ustvarjati varnostne kopije na pametnem telefonu in oblaku. Prav tako boste lahko vklapljali in izklapljali vašo klimatsko napravo s pomočjo funkcije ČASOVNIK. V primeru namestitve večih klimatskih naprav jih boste lahko poljubno poimenovali. Mobilni telefoni s funkcijo IR so lahko tako tudi uporabljeni kot daljinski upravljalniki. Windows telefoni niso podprti.

NamestitevNamestitevAplikacijo za pametne Android in iOS naprave boste lahko namestili s pomočjo branja kode in App Store. Po namestitvi poskrbite,da je na klimatski napravi vklopljen WIFI modul in da je na daljinskem upravljalniku prikazan indikator WIFI funkcije. Sedaj še vklopite funkcijo WIFI na vašem telefonu, izberite generirano omrežjeklimatske naprave, prepoznano po zadnjih 8 števkah MAC naslova na zadnji strani modula, in vpišite tovarniško nastavljeno geslo: “12345678”. Tako ste vzpostavili upravljanje s telefonom z dosegom 100 m.
IoT napravaIoT napravaZahvaljujoč Cloud platformi, v katero se lahko registrirate, lahko z lahkoto upravljate z enodelnimi oziroma večdelnimi napravami, vse do 4 notranjih enot. Za to potrebujete brezžično omrežje z avtorizacijo za pristop k aplikaciji s pomočjo uporabniškega imena in gesla. Tako lahko upravljate s klimatsko napravo vsepovsod, kjer je na razpolago mobilno podatkovno omrežje.

Wifi neposredna in infrardeča povezavaWifi neposredna in infrardeča povezavaZ neposrednim Wifi upravljanjem se lahko poslovite od starega daljinskega upravljalnika. Za dostop do vaše klimatske naprave samo vklopite funkcijo Wifi na vašem telefonu, odprite aplikacijo,se povežite s klimatsko napravo in uredite funkcije, kakor Vi želite.


Pomen izrazov DC INVERTER, SEER in SCOP

DC INVERTER je tehnologija, ki elektronsko uravnava delovanje kompresorja glede na pogoje okolja. Kot npr. v postopku hlajenja kompresor na začetku postopka ob veliki razliki med želeno in dejansko temperaturo deluje s polno močjo. Ta se kasneje sorazmerno s temperaturno razliko znižuje. Rezultat tega je preprečitev nenadnih sprememb okolja, večje udobje in skoraj 70% prihranek pri porabi električne energije v primerjavi s klasičnimi klimatskimi napravami.

SEER količnik naprave je razmerje med močjo hlajenja in vhodno močjo v obdobju sezone hlajenja. Višji količnik pomeni boljšo učinkovitost klimatske naprave.

SCOP količnik naprave je razmerje med močjo ogrevanja in vhodno močjo v obdobju sezone ogrevanja. Višji količnik pomeni boljšo učinkovitost klimatske naprave.

Klimatska naprava Maxa Kyro